SZOLGÁLTATÁSAIM

Minden facebook LIKE-oló
ajándék számmisztikai elemzést kap, egy másik szolgáltatásom mellé!Tarot vetés / Kártyavetés: óránként 4.000 Ft Bejelentkezés szükséges!

Számmisztikai elemzés: alkalmanként 4.000 Ft Bejelentkezés szükséges!

Karmaasztrológiai képletfejtés: 15000 Ft Bejelentkezés szükséges!
Az asztrológiai kápletfejtés szóban történik, 2-3 órát vesz igénybe, attól függően, hogy mennyi kérdésed van. A beszélgetésünket rögzíthetjük, és így van lehetőséged azt később újra meghallgatni.

Kronobiológiai elemzés: 5000 Ft Bejelentkezés szükséges!

Tibeti hangtál kezelés fél óra 2000 Ft Bejelentkezés szükséges!

Theta oldás 12000 Ft Bejelentkezés szükséges!
Szóban történik, 2-3 órát vesz igénybe, attól függően, hogy mennyi problémát kell oldani.

Komplex személyiségelemzés: 30000 Ft Bejelentkezés szükséges!
A személyiségelemzést írásban kapod meg, kb. 20-30 oldalt tesz ki. Személyesen elmagyarázom az összefüggéseket és válaszolok a felmerülő kérdéseidre is. A beszélgetésünket rögzíthetjük, és így van lehetőséged azt később újra meghallgatni.

SZÁMMISZTIKAI ELEMZÉS
„Nomen est omen” A latin mondás szerint a nevünkben a sorsunk. Mit jelent ez valójában? Azt, hogy a nevünkben szereplő betűk lefordíthatók számokra, melyeknek rezgésük van. A rezgések sejtszinten járnak át minket, ezáltal kihatnak az életünkre. Amikor a külső rezgés harmonizál a belső rezgéssel, akkor úgy érezzük, sín-en vagyunk. Ellenkező esetben csak kínlódás az életünk és nem jutunk 1-ről a 2-re. Számmisztikai elemzés során az életünk kódjait ismerhetjük meg. Ez az ismeret fontos és nagyon hasznos tud lenni, amikor fontos döntés előtt állunk
- Névváltoztatás
- Költözés
- Saját vállalkozás indítása
- Autóvásárlás
- Kérdés-felelet játékban (van-e közöttünk élethosszig tartó kötés vagy nincs, ki ragaszkodik jobban a másikhoz)?
Kíváncsi vagy egy számmisztikai elemzésre?
Itt elolvashatod a SÍN szó számmisztikai elemzését.
GRAFOLÓGIAI ELEMZÉS
A papír és a tinta misztikus kapcsolata életre kelti azt, ami a testünkben még csak egy gondolat vagy csak egy érzés volt. Ennek a vizsgálatával foglalkozik a grafológia. Feladata a tanult formától való eltérések kutatása. Kiemelve néhány példát, amire a grafológia tudománya rámutat:

- Milyen mértékig vagyunk képesek kilépni a megszokott biztonságos zónánkból?

- Hogyan mozgunk a szociális térben, a kötödéseink látszólagosak vagy szükségesek az életünkben?

- A gondolkodásmódunk szintetizáló vagy analizáló?

- Milyen szinten és mértékig vagyunk terhelhetőek?

- Milyen az önbecsülésünk, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben?

A grafológiai elemzési forma ideális lehet pályaválasztás ellőtt, illetve ha a mostani lelkivilágunkra vagyunk kíváncsiak.
KRONOBIOLÓGIAI ELEMZÉS
A Kronobiológa szó jelentése: "élet az időben". Ez egy nagyon új keletű, mindössze 40 éves múltra visszatekintő tudomány. Származási helye a volt Szovjetunió. A kronobiológia kutatása Prof. Dr. Artúr Zsaskov és Dr. Tatjana Szmirnova nevéhez fűződik. Ennek a tudománynak az egyik ága a bioritmológia (bioritmus-számítás), a másik pedig a pszichogenetika, amely az egyén születésének napjára jellemző kozmikus hatásokkal foglalkozik. A születésnap tükrében felállított tipológia megmutatja, milyen hullámra születünk fizikai, érzelmi és szellemi szinten. Kiolvasható belőle, hogy mi az, amire ugrunk, mi az, amitől megzuhanunk, hogyan reagálunk bizonyos helyzetekre. Tökéletes önismereti módszer, de leginkább a társas viszonyainkban tud megváltást hozni, mikor ráébredünk arra, hogy a másik embernek nem a mi bosszantásunk a célja. Ő csak azt teszi, amire született és mindezt olyan formában, ahogy tenni tudja.
KARMAASZTROLÓGIA
Születésed pillanatában kirajzolódott az égen egy kozmikus térkép, mely rögzítette a csillagok állását és azok egymásra hatásait. Ennek a kozmikus térképnek a kézzel fogható és olvasható formája a születési horoszkóp. A karmaasztrológia abból az elvből indul ki, hogy a mostani életed a karmikus múltad következménye és a karmikus jövőd kezdete.
A karmaasztrológia annyiban különbözik a tradicionális asztrológiától, hogy feltételezi a szabad akaratot az eleve elrendeltetett sorssal szemben. A születési képlet értelmezésével megérthetjük a jelenünket, bepillanthatunk a jövőbe és feltárhatjuk a karmikus múltunk egy szeletét. Ennek segítségével, sokkal pontosabb képet kaphatunk magunkról, félelmeinkről, fóbiáink okáról, mélyen szunnyadó képességeinkről, amit még előző életünkből hoztunk magunkkal. A születési horoszkóp fejtése ezeknek a pontoknak az érintésével történik, de a végső változat a személyes átadás során jön létre. Ez esetben lehetőségem van reagálni a kérdéseidre és ennek megfelelően folytatni a konzultációt. Kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy ne maradj egyedül a feltárt problémáddal.
THETA OLDÁS

A Theta Healing kezelés során mélyen gyökerező problémák feltárása és oldása történik. A munka mély tudatalatti állapotban folyik. Természetesen Te a tudatodnál maradsz és mindenről dönthetsz. CSAK olyan falakat bontunk le, amikről már tudjuk, milyen célt szolgáltak. A Theta oldás ideális választás, ha ismered az agykontroll technikáját és képes vagy kellőképpen ellazulni. Hatása lassan, szinte észrevétlenül nyilvánul meg, viszont annál mélyebbre hatol.

TIBETI HANGTÁL KEZELÉS

Az ősi tibeti tálak különleges rezgésükkel képesek hatni az ember testére, szellemére és lelkére. A hangok birodalmában nagy tere nyílik a képzeletnek, melynek szárnyán beutazhatjuk akár az univerzumot is. Ez a különleges utazás pihentetően hat a fizikális testünkre, segít kikapcsolni az állandóan forgásban levő gondolatokat, és lehetőséget ad a lélek kibontakozására is. A hangterápia működési elve a következő:
A hangterápia során megszólaltatott tál oldja a feszültségeket és az energiablokkokat, harmonizálja a szervezetet, javítja a csakrák működését, megszünteti a krónikus fáradtságot és javítja a hangulatot.
A gyógyító hangrezgések a szervezetbe bejutva feltöltik az üreges szerveket, majd a testünket alkotó kb. 70%-nyi vízkészletünket strukturálisan feljavítják. Minden egyes sejtünket felébresztik a sejtmembrán ingerlésével. Kihatnak a nyirokrendszerre, idegrendszerre is, optimalizálják a vízkészletünk molekuláris szerkezetét, ez által beindul a méreganyagok kiválasztódása. A rezgések átmosó, átrendező hatása érezhető testünk minden sejtjében. Egyszóval a hangterápia beindít a szervezetünkbe egy fajta öngyógyító folyamatot. A felhangok segítségével alfa, théta, delta hullámhosszon a tudatalattinkból felszabadulhat az ott elraktározott sérelmek egyike, melyet a Theta Healing terápiával nagyon hatékonyan lehet kezelni.

TAROT VETÉS

A Tarot kártya a tudatalattid kivetüléseit mutatja. Így lehetőséged adódik mélyebb szinten megismerni a félelmeidet, a vágyaidat és a cselekvési szándékaidat. A tarot vetés során a múlt feltárja magát, a jelen megmutatkozik, de a jövő képlékeny. A szándékaid, a Te hozzáállásod megváltoztathatja azt. Így leginkább a lehetőségeidet mutatja, figyelmeztet vagy reménnyel tölt el. Meg tudja mutatni, mi történik, ha ezt az utat választod, és mi történik, ha egy másikat.

A Tarot kártya egy nagyon ősi tudást hordozó eszköz, melynek szimbólumaival kinyitható az Akasha-krónika és a benne lévő információ lehívható. Amikor jósolok, tulajdonképpen a Rád vonatkozó lélekfeljegyzéseket olvasom. A felszabaduló érzelmeid, a gondolataid és a tetteid hatással vannak erre az információs mezőre. Ebből következően mindig több út áll előtted és IGEN, van választásod. Én segíthetek neked megtalálni azt az utat, amelyik számodra a legmegfelelőbb.

KOMPLEX SZEMÉLYISÉGELEMZÉS

Az általam elkészített személyiségelemzést, jellemrajzot leginkább egy értékes tibeti hangtálhoz tudnám hasonlítani. A hét „nemesfémet” mint önismereti módszereket ötvözök egymásba:
- a transzcendentális asztrológiát, karmaasztrológiát,
- a kronobiológiai pszichogenetikát, bioritmológiát,
- a kínai medicinát,
- a grafológiát,
- a számmisztikát,
- a tarot-t,
- és a theta healing-et.

A személyiségelemzés során nem egy számítógépes programot vagy egy sablont követek, hanem a Te rezgéseidre hangolódom rá. A saját gondolataimmal fogalmazom meg azt, amit látok az adatok mögött. A személyiségelemzés soraiból a Te képmásod fog visszatükröződni, és a visszhangja reményeim szerint mélyen és sokáig fog rezegni benned, mint egy tibeti hangtál zenéje.

! TANFOLYAM !

A tanfolyamok hamarosan indulnak...